Ontdek welke baan echt bij je past en neem de regie over je carrière.

 

 

Een ideale carrière begint bij jezelf. Neem de regie, kom in actie. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling en kies voor dat wat jou voldoening geeft. Begin vandaag nog met het 6 weken durende online carrière strategie programma. Samengesteld door ervaren loopbaancoach Lianne Bijleveld.

Schrijf je inmeer informatie
INTO THE NEW Iphone

neem zelf de regie over je carrière.

Je denkt soms, ‘Is dit het nou?’ en ‘Zie ik mezelf dit nog 10 jaar doen’? Je twijfelt soms of jouw baan nog wel past bij wie je bent. Je droomt weleens van een andere baan met meer impact, waarin je elke dag doet wat je het liefste doet. Ergens knaagt er iets….

Ontdek in 6 weken welke baan echt bij je past en neem de regie over je carrière. Met het carrière strategie programma van de INTO THE NEW Academy krijg je alle tools om jezelf te ontwikkelen. Speciaal ontwikkeld door ervaren loopbaancoach Lianne Bijleveld.

waarom de INTO THE NEW Academy?

Een online training speciaal ontwikkeld voor jou

Van binnen naar buiten

Werken vanuit je waarden en wie je echt bent, naar waar jij goed in bent. Op naar een baan die bij jou past op jouw unieke voorwaarden
Z

Stap voor stap

Een online programma begeleid je in 6 weken stapsgewijs naar de voorwaarden voor jouw ideale baan

Online omgeving

Een online omgeving met inspirerende video’s en handige opdrachten die je zelfstandig kan doen, waar en wanneer je maar wilt

Deze professionals gingen je al voor:

Het was heel fijn dat ik tijdens het programma mezelf kon zijn en zo echt op ontdekkingsreis ging. Lianne neemt je mee op deze ontdekkingsreis! Het programma van Lianne heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn waarden en talenten en die te koppelen aan een (toekomstige) baan die bij mij past.

Dominique

Werkt bij een grote Nederlandse Corporate

Een cadeau voor jezelf als je meer duidelijkheid wilt hebben wie je bent, waar je voor staat en wat er bij je past. Het programma is duidelijk met zorg en kennis gecreëerd en ziet er ook nog eens fantastisch mooi uit. De inzichten die ik heb opgedaan zijn een waar kompas geworden voor mijn carrière en persoonlijke leven.

Mariska

Deelnemer carrière strategie programma

​Fijn om in je eigen tempo aan de slag te kunnen met de opdrachten. Ik weet nu waar ik gelukkig van word en waar ik goed in ben. De opdrachten zijn zo opgebouwd dat je los komt van ‘dat wat je kent ‘ en echt gaat denken wat belangrijk is voor jou als persoon. Zo bouw je stap voor stap je eigen fundering voor jouw droombaan.

L.

Deelnemer carrière strategie programma

Bij Lianne ben je zelf volledig in de lead over je eigen coaching traject. Ze stelde constructieve vragen, waardoor ik vaak zelf tot oplossingen voor mijn problemen kon komen. Daarnaast voorzag ze me van zinvolle opdrachten welke mij hielpen om goed voorbereid voor de dag te komen tijdens de volgende coaching sessie.
Ik beschouw zelfontwikkeling (middels coaching) als een essentieel onderdeel om de juiste keuzes te maken in mijn maatschappelijke loopbaan.

Wouter

Vooral de praktische tips ter voorbereiding op sollicitaties vond ik erg nuttig.

Online sessies waren prettig en voelde niet als een belemmering voor de coaching. Lianne past zich aan aan wat jij prettig vind, flexibel in zowel praktische dingen als tijdstippen als in coachingsstijl.

Lianne is toegankelijk en in de coaching heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar je aandacht aan wilt besteden.

Suzan

Door coaching weet ik steeds beter welke kant ik op wil, en ook hoe ik kennis daarvoor kan opdoen zonder steeds afgeleid te worden door dagelijkse werkzaamheden.

Als coach is Lianne empathisch, ze stelt vooral vragen waardoor ik in mezelf het antwoord kon vinden.

Ze gaf me een gevoel van vertrouwen waardoor je geen barrière voelt dingen die spelen niet te vertellen.

Edo

hoe werkt het?

 • De INTO THE NEW Academy bevat 4 modules met verschillende lessen in een beveiligde leeromgeving.
 • Bij elke les vind je een video en/of werkblad om coachopdrachten te doen.
 • Half jaar toegang tot het programma, waar en wanneer je maar wilt.
 • Besteed je 2 uur per week aan de modules, dan duurt het programma 6 weken.
 • Het programma van de INTO THE NEW Academy bestaat uit 4 modules:

Module 1: Willen

Wie ben je en wat wil je? In deze module krijg je inzicht in je dromen en waarden en ontdek je wie je ten diepste bent en wat je belangrijk vindt.

Module 2: Kunnen

Waar ben je goed in? In deze module ontdek je jouw unieke talenten. En we betrekken daarbij je omgeving. Want die zien vaak beter waar jij goed in bent dan jij. 

Module 3: Moeten

Wat zijn voor jouw voorwaarden waar een baan aan zou moeten voldoen? Bijvoorbeeld je salaris, reistijd, dienstverband en type organisatie.

Module 4: Kiezen

Je gaat actief aan de slag met de volgende stap op basis van alle inzichten over jezelf. Op weg naar het leven dat echt bij je past en waar jij gelukkig bent

Extra boost voor je ontwikkeling.

Je kunt jouw persoonlijke ontwikkeling een extra boost geven tijdens het carrière strategie programma van de INTO THE NEW Academy door de volgende extra’s:

Persoonlijkheidsprofiel
Op basis van een vragenlijst die je online invult ontvang je een uitgebreid rapport dat jouw persoonlijkheid weergeeft. Dit profiel geeft inzicht in je sterktes, zwaktes, voorkeuren, etc. zodat je nog beter kan kiezen welke baan nu écht bij je past. Hier vind je een voorbeeld van een Insights Discovery profiel.

Persoonlijke begeleiding
Voor iedere professional die graag meer begeleiding wil heeft de INTO THE NEW Academy pakketten met meerdere coachingsessies en persoonlijke begeleiding.

pakketten.

* Het programma duurt 6 weken. Het is mogelijk om het VIP pakket in maandelijkse termijnen te betalen.  Het VIP-pakket kan worden betaald in 3 maandelijkse termijnen, plus 10 euro administratiekosten. Indien je voor een termijnbetaling kiest is het programma dus eerder afgelopen dan je betalingsverplichting. Neem contact op via support@intothenew.nl om van deze optie gebruik te maken.  

** Loopbaancoaching is mogelijk fiscaal aftrekbaar voor je. Het kan als studiekosten worden afgetrokken bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Dit geldt voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Meer over de voorwaarden.

veel gestelde vragen.

Voor wie is de INTO THE NEW Academy geschikt?

De INTO THE NEW Academy is vooral geschikt voor professionals die in een bedrijf/ corporate werken, twijfelen over een volgende stap en graag meer regie over hun carrière willen. De meeste deelnemers zijn hoogopgeleid (HBO/WO) en tussen de 25 en 40 jaar.

Welk pakket is het meest geschikt voor mij?

Dit is afhankelijk van hoeveel begeleiding je wilt. In het basispakket ga je vooral zelfstandig aan de slag. Bij het VIP pakket komt daar 3 keer een 1:1 coachingssessie bij en een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel inclusief terugkoppeling. Ook is het natuurlijk afhankelijk van de investering die je bereid bent om te doen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Let op: bij veel bedrijven heb je recht op een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Ook is loopbaancoaching mogelijk aftrekbaar bij de belastingdienst.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan volgen van de INTO THE NEW Academy?

Voor het basispakket: als je er 2 uur per week aan besteedt duurt het programma ongeveer 6 weken.  Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je houdt onbeperkt toegang. Per les kijk je vaak een video en doe je een coachingsopdracht. Je bepaalt zelf hoe lang je over de opdracht wilt doen, dit wijst zich vanzelf als je aan de slag gaat. Als je 2 uur per week vrij kan maken om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken is dit programma voor jou. Afhankelijk van de verdieping en persoonlijke begeleiding die je wilt kan je kiezen voor het VIP traject.

Wat heb ik nodig om de INTO THE NEW Academy te volgen?

Je kunt de online training vanaf elke locatie volgen. Het enige wat je nodig hebt is een:

 • pc, laptop, tablet of eventueel smartphone
 • stabiele internetverbinding
 • eventueel een koptelefoon
 • een notitie boek of document op je computer waar je de opdrachten uit werkt
 • een omgeving waar je niet gestoord wordt
Hoe lang houd ik toegang tot de INTO THE NEW Academy?

Bij het basis pakket houd je 6 maanden toegang en volg je het VIP traject dan houd je 1 jaar toegang tot de INTO THE NEW Academy. Je volgt de cursus in je eigen tijd en tempo. Uiteraard is het allemaal op een heldere en gestructureerde manier opgezet om je stap voor stap mee te nemen door jouw persoonlijke traject.

Op welke manieren kan ik voor de INTO THE NEW Academy betalen?

Je kunt betalen via Ideal of ervoor kiezen om in meerdere termijnen te betalen door middel van een overboeking. 

Op welke manier kan ik ondersteuning krijgen bij vragen?

Kom je ergens niet uit of help je hulp nodig dan mail je naar support@intothenew.nl. We komen dan altijd binnen 48 uur bij je terug (en vaak sneller). Inhoudelijke coachvragen kan je stellen tijdens de 1:1 sessies in het VIP pakket.

Wanneer en hoe plan ik de coaching sessie(s) in?

Bij het VIP traject nemen we na je inschrijving contact op om de sessies vast te leggen. De coaching sessies zijn altijd online (via video bellen).

Hoe schrijf ik me in?

Door op de inschrijfbutton bij het desbetreffende pakket te klikken. Je krijgt dan een formulier te zien waar je je gegevens op invult.  

Hoe werkt het nadat ik betaald heb?

Je schrijft je in via de website, vervolgens krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin je inloggegevens voor de online omgeving. Check voor de zekerheid je spambox, en als je deze mail binnen 2 dagen niet ontvangen hebt stuur dan een mail naar support@intothenew.nl. Vervolgens log je op de online omgeving waar je de eerste les met video vindt. De rest wijst zich vanzelf!

Zijn de prijzen in of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor bedrijven gelden andere tarieven, neem hiervoor contact op via support@intothenew.nl

Ik wil graag een factuur ontvangen voor mijn deelname

Dat is geen probleem, stuur een mail met je verzoek voor een factuur naar support@intothenew.nl en binnen 48 uur heb je de factuur in je mailbox.

Ik wil graag de training of een coachingstraject inkopen voor mijn organisatie

Alle trainingen en coachingstrajecten kunnen ook als incompany verzorgd worden. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je organisatie en specifieke uitdagingen. Mail ons (support@intothenew.nl) voor meer informatie of plan HIER meteen een vrijblijvende call in, we denken graag met je mee!

Wat is Insights Discovery?

Bij het VIP traject van de INTO THE NEW Academy ontvang je nadat je online een vragenlijst hebt ingevuld een persoonlijkheidsprofiel. In dit uitgebreide profiel vind je informatie over je persoonlijkheid, je sterke en zwakke punten, jouw gedrags- en communicatie voorkeuren etc. 

Iedereen heeft een persoonlijkheidsvoorkeur; je persoonlijkheidstype. Als je een baan vindt die bij je persoonlijkheidstype past dan voelt werken niet als werken en haal je er waarschijnlijk veel energie uit! 

De kleurentaal uit het profiel is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Je ontvangt jouw unieke 4 kleuren profiel met daarbij een uitgebreid rapport. 

Wat zijn mogelijke uitkomsten van deelname aan het programma?

De uitkomst is een strategie voor je professionele leven/ loopbaan. Je hebt inzicht in wat jij echt wilt.

Mogelijke opties: 

 • je zegt je baan op en gaat ergens anders solliciteren: je huidige baan en bedrijf passen niet meer bij je
 • Je blijft waar je zit, door het programma te doorlopen en door het inzicht in je waarden, talenten en randvoorwaarden ben je erachter gekomen dat je voorlopig blij bent met waar je zit. Dit geeft rust.
 • Je gaat op zoek naar een vergelijkbare baan bij een ander bedrijf (de baan past nog bij je maar je huidige organisatie niet meer)
 • Je gaat op zoek naar een andere baan binnen je organisatie. Je komt erachter dat de organisatie nog bij je past maar je toe bent aan een andere stap
 • Je zegt je baan op om voor jezelf te beginnen of om een sabbatical te nemen. 
Ik heb na het lezen van deze FAQ’s nog steeds een vraag, wat nu?

Stuur gerust een mail naar support@intothenew.nl, we helpen je graag!

over mij.

Ik had een prima carrière. Voor de buitenwereld had ik alles goed voor elkaar. Maar als ik ‘s avonds thuiskwam dacht ik vaak: is dit het nou? Zie ik mezelf dit nog 10 jaar doen?

changemanager Heineken

Ik begon bij Heineken in sales en groeide door tot changemanagement adviseur bij Heineken International. Daarna ben ik voor mezelf begonnen om zo, op mijn eigen voorwaarden, organisaties en mensen te helpen. Ik heb honderden uren ervaring als coach, onder andere binnen traineeships en talentenprogramma’s bij grote bedrijven.

Nu wil ik mijn kennis en ervaring voor meerdere mensen toegankelijk maken. Vooral omdat ik merk hoeveel energie en vrijheid het je oplevert als je zelf de regie neemt over je carrière!

Ik heb verschillende erkende coachopleidingen afgerond en help je graag op weg naar werk waar je écht blij van wordt. Het leven is namelijk te kort voor een baan die niet bij je past.

Lianne Bijleveld zittend op terras

contact.

Twijfel je of de INTO THE NEW Academy iets voor je is? Of wil je meer weten over het programma? Vul het contactformulier in. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!