Dankjewel voor je aanmelding voor de Online Masterclass

Ben jij echt een ‘action-taker’ en wil jij meer grip op je carrière? Dan heb ik een eenmalig aanbod voor je! De online mini-training ‘In drie stappen weten wat je wilt’.

  • In 1 week meer inzicht in wat je wilt
  • Meer geluk, voldoening en succes door regie op jouw carrière

Voor de prijs van 3 havermelk-lattes TO GO kan je meteen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor slechts €12,-

Meld je aan en start vandaag nog!

Lianne Bijleveld achter laptop in café
Dit aanbod verloopt over:

Deze professionals gingen je al voor:

Het was heel fijn dat ik tijdens het programma mezelf kon zijn en zo echt op ontdekkingsreis ging. Lianne neemt je mee op deze ontdekkingsreis! Het programma van Lianne heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn waarden en talenten en die te koppelen aan een (toekomstige) baan die bij mij past.

Dominique

Werkt bij een grote Nederlandse Corporate

Een cadeau voor jezelf als je meer duidelijkheid wilt hebben wie je bent, waar je voor staat en wat er bij je past. Het programma is duidelijk met zorg en kennis gecreëerd en ziet er ook nog eens fantastisch mooi uit. De inzichten die ik heb opgedaan zijn een waar kompas geworden voor mijn carrière en persoonlijke leven.

Mariska

Deelnemer carrière strategie programma

​Fijn om in je eigen tempo aan de slag te kunnen met de opdrachten. Ik weet nu waar ik gelukkig van word en waar ik goed in ben. De opdrachten zijn zo opgebouwd dat je los komt van ‘dat wat je kent ‘ en echt gaat denken wat belangrijk is voor jou als persoon. Zo bouw je stap voor stap je eigen fundering voor jouw droombaan.

L.

Deelnemer carrière strategie programma

Ben jij bereid actie te ondernemen?

Bij de INTO THE NEW Academy vind je een online mini-training speciaal ontwikkeld voor jou. Je krijgt in 3 stappen meer inzicht in jouw waarden, jouw talenten en de voorwaarden waar jouw volgende baan aan moet voldoen.

Je kunt de online mini-training zelfstandig doen, waar en wanneer je maar wilt. In je eigen tijd. Na de betaling kan je meteen aan de slag in een beveiligde leeromgeving. Je vind hier:

  • 4 modules
  • 5 lessen
  • 6 video’s
  • werkbladen met coachopdrachten

Je kunt meedoen aan de online mini-training voor 12 euro.

 

INTO THE NEW Iphone

over mij.

Ik had een prima carrière. Voor de buitenwereld had ik alles goed voor elkaar. Maar als ik ‘s avonds thuiskwam dacht ik vaak: is dit het nou? Zie ik mezelf dit nog 10 jaar doen?

changemanager Heineken

Ik begon bij Heineken in sales en groeide door tot changemanagement adviseur bij Heineken International. Daarna ben ik voor mezelf begonnen om zo, op mijn eigen voorwaarden, organisaties en mensen te helpen. Ik heb honderden uren ervaring als coach, onder andere binnen traineeships en talentenprogramma’s bij grote bedrijven.

Nu wil ik mijn kennis en ervaring voor meerdere mensen toegankelijk maken. Vooral omdat ik merk hoeveel energie en vrijheid het je oplevert als je zelf de regie neemt over je carrière!

Ik heb verschillende erkende coachopleidingen afgerond en help je graag op weg naar werk waar je écht blij van wordt. Het leven is namelijk te kort voor een baan die niet bij je past.

Zie ik je in de mini-training?

Groet, Lianne Bijleveld

Lianne Bijleveld zittend op terras