creating business value by people development.

De enige manier om met veranderingen om te gaan, is door ervan te gaan houden. Voor de meeste mensen (en bedrijven) geen natuurlijk uitgangspunt.

Toch is dit waar de groeimogelijkheden liggen. Medewerkers de  juiste tools voor persoonlijke ontwikkeling geven. Zodat zij weten wat ze kunnen, welke keuzes ze willen maken en optimaal presteren. Zo kunnen zij een grotere positieve bijdrage leveren aan de strategie en bedrijfsresultaat van de organisatie.

En dat is waar INTO THE NEW goed in is: werken met professionals in een uitdagend en creatief proces dat hen inspireert om het maximale uit zichzelf en zo ook het maximale uit hun werk te halen.

blended learning

INTO THE NEW gelooft in de kracht van ‘blended’ leren: online en offline.

Online coaching en training wordt afgewisseld met groepssessies. Dit is efficiënt, flexibel en zorgt voor meer impact.

in het Engels

INTO THE NEW traint en coacht net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

talentontwikkeling

INTO THE NEW ontwikkelt in co-creatie met de klant Persoonlijk Leiderschapsprogramma’s en Young Professionals Programma’s. Deze worden altijd op maat gemaakt, aansluitend bij de cultuur en het doel van de organisatie.  

zelfinzicht en communicatie

Het doel van deze programma’s is het creëren van een breder zelfinzicht en verbeterde interactie met anderen. Na afloop weten werknemers meer over zichzelf en over de manier waarop ze hun (senior) collega’s effectiever kunnen beïnvloeden. Het succes van je werknemers wordt zo het succes van je bedrijf.

voorbeeld leiderschapsprogramma

Benieuwd hoe zo’n leiderschapsprogramma er uit kan zien? Klik hier voor een voorbeeld.

INTO THE NEW werkt samen met een groot netwerk van andere professionele trainers & coaches. De kracht van de programma’s zit in de combinatie tussen het spreken van de taal van de klant en daarnaast het oog voor (business) resultaat. Snel schakelen tussen de behoeften van de deelnemers en die van de opdrachtgever is een tweede natuur.

teamontwikkeling

Ken je dat? Zo’n teamdag of training die best inspirerend was? Maar dat je in de dagelijkse hectiek na een paar weken al snel weer terugvalt op je vertrouwde gewoonten?

De trainingen van INTO THE NEW zorgen voor een langdurige bijdrage aan de bedrijfsresultaten. Voorafgaand brengen we de team- en organisatiedoelen in kaart, zodat het duidelijk is waar naar toe gewerkt wordt.

Als je alleen een leuke teamdag wilt kan je beter gaan paintballen of bowlen.

allemaal verantwoordelijk voor resultaat

De training zorgt voor een betere samenwerking, waarin iedereen verantwoordelijk wordt voor het resultaat. Het begint allemaal met inzicht in jezelf. Zonder zelfbewustzijn, kan er nooit verandering plaatsvinden. Als vervolgens het inzicht komt dat iedereen verschillend is en mensen verschillend communiceren is dat goud waard: er ontstaat onderling begrip en de verschillende talenten worden vanaf dan optimaal ingezet.

Na zelfinzicht en inzicht in het team gaat de training bijvoorbeeld verder met beïnvloeden en stakeholder management. Hierdoor wordt de effectiviteit van het hele team vergroot, zowel intern als extern. Uiteindelijk gaat het om verbeteren van prestaties. Een goed ontwikkeld trainingsprogramma draagt bij aan het team-/organisatiedoel.

verbeteren samenwerking & prestaties

In de trainingen werken we aan het verbeteren van de samenwerking en prestaties, maar er is ook ruime aandacht voor reflectie op de veranderingen en het creëren van begrip voor elkaar. Duidelijk te krijgen wie waar goed in is. Om zo op een effectieve en transparante manier te kunnen communiceren.

persoonlijke ontwikkeling

Blijheid. Energie. Zelfvertrouwen. Focus. Hulp bij keuzes maken. Persoonlijke effectiviteit. INTO THE NEW helpt door steeds uit te dagen om stappen te zetten, door de juiste (en soms hele irritante) vragen te stellen en zo tot inzichten te komen. Niet op een zweverige maar op een resultaatgerichte manier. Nooit door te vertellen hoe iets moet, maar door de medewerker zelf aan het denken te zetten.

de kracht van online coaching

Coaching vindt bijna altijd online plaats door middel van video bellen. Flexibel in te plannen en toch face-to-face.

INTO THE NEW heeft een aantal specialisaties binnen persoonlijke ontwikkeling, namelijk: young professionals, carrière-switchers, werkgeluk, professionele groei, kantoorpolitiek, stakeholdermanagement, communiceren en beïnvloeden. 

Wanneer je als bedrijf de waarde begrijpt van werknemers die weten wie ze zijn, wordt het succes van je werknemers het succes van je bedrijf.

online academy

Ontdek welke baan nu echt bij je past en neem de regie over je carriere.

Je weet dat je stappen zou moeten zetten. Maar voor je het weet wordt je weer opgeslokt door werk en alles daarbuiten. Je weet je eigenlijk niet goed waar je moet beginnen.

Dit komt omdat je zoals ik dat noem ‘van buiten naar binnen redeneert’. Dus je plot als het ware een baan of vacature op jezelf. Ik geloof in andersom; eerst naar binnen kijken: naar je waarden en wie je echt bent, naar waar jij goed in bent. Vervolgens kijk je aan welke voorwaarden een baan moet voldoen.

Dit vraagt wel wat werk. De INTO THE NEW Academy kan jou hiermee helpen.

een vraag?

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!