leiderschapsprogramma.

INTO THE NEW heeft voor opdrachtgever Heineken een leiderschapsprogramma op maat ontwikkeld  en ook de coaching en training verzorgt binnen dit programma.

Co-creatie

Dit in co-creatie met de klant en mede-facilitators. Een paar keer per jaar start er een nieuwe groep, die door het programma hun zelfinzicht vergroten, beter met anderen leren omgaan en zo hun impact binnen Heineken kunnen vergroten. Ook Heineken gelooft dat het betrekken en ontwikkelen van hun mensen leidt tot betere bedrijfsresultaten en een aantrekkelijke werkomgeving.

Inzicht in zichzelf

Door middel van het programma leren de deelnemers kansen te grijpen wanneer die zich voordoen. Zelfbewustzijn en weten hoe ze hun eigen keuzes maken is daarin fundamenteel. Net als inzicht in waarden, drijfveren en waar ze hun bed voor uitkomen. Naast inzicht in zichzelf is er veel aandacht voor stakeholdermanagement. Het programma is ontwikkeld op basis van inzichten uit de positieve psychologie en deelnemers worden constant uitgedaagd om te experimenteren en hun kennis en vaardigheden meteen toe te passen. Het programma wordt door de deelnemers als uitstekend beoordeeld.

Een voorbeeld van hoe een leiderschapsprogramma er voor jouw organisatie uit zou kunnen zien:

het succes van je medewerkers wordt zo het succes van je business.

enkele reviews

Wouter, 25

Bij Lianne ben je zelf volledig in de lead over je eigen coaching traject.
Ze stelde constructieve vragen, waardoor ik vaak zelf tot oplossingen voor mijn problemen kon komen. Daarnaast voorzag ze me van zinvolle opdrachten welke mij hielpen om goed voorbereid voor de dag te komen tijdens de volgende coaching sessie.
Ik beschouw zelfontwikkeling (middels coaching) als een essentieel onderdeel om de juiste keuzes te maken in mijn maatschappelijke loopbaan.

Suzan, 28

Vooral de praktische tips ter voorbereiding op sollicitaties vond ik erg nuttig. Online sessies waren prettig en voelde niet als een belemmering voor de coaching. Lianne past zich aan aan wat jij prettig vind, flexibel in zowel praktische dingen als tijdstippen als in coachingsstijl.

Lianne is toegankelijk en in de coaching heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar je aandacht aan wilt besteden.

Edo, 26

Door coaching weet ik steeds beter welke kant ik op wil, en ook hoe ik kennis daarvoor kan opdoen zonder steeds afgeleid te worden door dagelijkse werkzaamheden.

Als coach is Lianne empathisch, ze stelt vooral vragen waardoor ik in mezelf het antwoord kon vinden.

Ze gaf me een gevoel van vertrouwen waardoor je geen barrière voelt dingen die spelen niet te vertellen.

een vraag?

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!