Dankjewel dat je mijn ebook hebt aangevraagd!

Ben jij echt een ‘action-taker’ en kan je niet wachten om NOG meer tools te krijgen voor grip op je carrière? Schrijf je dan meteen in voor de online mini-training: in drie stappen weten wat je wilt

In deze training van INTO THE NEW Academy krijg je in 1 week meer inzicht in wat je wilt. Voor meer geluk, voldoening en succes door regie over JOUW CARRIÈRE. En een 1:1 sessie is inbegrepen!

Omdat ik geloof in ACTIE: als je snel beslist kun jij aan de online mini-training meedoen voor 37 euro i.p.v. 97 euro (inclusief BTW). Klik op onderstaande knop om vandaag nog te starten.

 

Lianne Bijleveld achter laptop in café
Speciale aanbieding mini-training sluit over:

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Het maken van de keuze is best lastig. Ga je bij een scale-up werken? Freelancen? Blijven zitten waar je zit? Een andere corporate? Iets bijdragen aan de maatschappij of de wereld? Je hoort woorden als passie en purpose, maar bestaat dat nou echt? Je moet toch ook gewoon geld verdienen. Zeker nu! En je bent al zo druk…

Maar wat gebeurt er als je niet in actie komt? Nog 10 jaar dezelfde baan. Burn-out? Bore-out? Wat doet dat met jou als persoon en de mensen die dicht bij je staan?

Wil jij in 1 week:

  • Op een laagdrempelige manier meer inzicht in wie je echt bent en wat je écht wilt?
  • Actief bezig zijn met het vormgeven van de volgende stap in jouw carriere?
  • Uiteindelijk meer voldoening en geluk uit je werk halen?
  • Een 1:1 sessie met een ervaren loopbaancoach om te kijken waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen?
Lianne Bijleveld met thee

Deze professionals gingen je al voor:

Het was heel fijn dat ik tijdens het programma mezelf kon zijn en zo echt op ontdekkingsreis ging. Lianne neemt je mee op deze ontdekkingsreis! Het programma van Lianne heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn waarden en talenten en die te koppelen aan een (toekomstige) baan die bij mij past.

Dominique

Werkt bij een grote Nederlandse Corporate

Een cadeau voor jezelf als je meer duidelijkheid wilt hebben wie je bent, waar je voor staat en wat er bij je past. Het programma is duidelijk met zorg en kennis gecreëerd en ziet er ook nog eens fantastisch mooi uit. De inzichten die ik heb opgedaan zijn een waar kompas geworden voor mijn carrière en persoonlijke leven.

Mariska

Deelnemer carrière strategie programma

​Fijn om in je eigen tempo aan de slag te kunnen met de opdrachten. Ik weet nu waar ik gelukkig van word en waar ik goed in ben. De opdrachten zijn zo opgebouwd dat je los komt van ‘dat wat je kent ‘ en echt gaat denken wat belangrijk is voor jou als persoon. Zo bouw je stap voor stap je eigen fundering voor jouw droombaan.

L.

Deelnemer carrière strategie programma

Ben jij bereid actie te ondernemen?

Bij de INTO THE NEW Academy vind je een online mini-training speciaal ontwikkeld voor jou. Je krijgt in 3 stappen meer inzicht in jouw waarden, jouw talenten en de voorwaarden waar jouw volgende baan aan moet voldoen. 

Je kunt de online mini-training zelfstandig doen, waar en wanneer je maar wilt. In je eigen tijd. Na de betaling kan je meteen aan de slag in een beveiligde leeromgeving. Je vind hier:

  • 4 online modules
  • 5 lessen
  • 6 video’s
  • werkbladen met coachopdrachten
  • én een 1:1 coaching sessie met ervaren coach Lianne 

Je kunt meedoen aan de online mini-training voor 37 euro i.p.v. 97 euro (incl. BTW). Dit is dus inclusief een 1:1 call met Lianne!

 

 

 

INTO THE NEW Iphone

over mij.

Ik had een prima carrière. Voor de buitenwereld had ik alles goed voor elkaar. Maar als ik ‘s avonds thuiskwam dacht ik vaak: is dit het nou? Zie ik mezelf dit nog 10 jaar doen?

changemanager Heineken

Ik begon bij Heineken in sales en groeide door tot changemanagement adviseur bij Heineken International. Daarna ben ik voor mezelf begonnen om zo, op mijn eigen voorwaarden, organisaties en mensen te helpen. Ik heb honderden uren ervaring als coach, onder andere binnen traineeships en talentenprogramma’s bij grote bedrijven.

Nu wil ik mijn kennis en ervaring voor meerdere mensen toegankelijk maken. Vooral omdat ik merk hoeveel energie en vrijheid het je oplevert als je zelf de regie neemt over je carrière!

Ik heb verschillende erkende coachopleidingen afgerond en help je graag op weg naar werk waar je écht blij van wordt. Het leven is namelijk te kort voor een baan die niet bij je past. Zie ik je in de mini-training?

Groet, Lianne Bijleveld

 

Lianne Bijleveld zittend op terras

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!