Wachtlijst

De eerstvolgende NEXT LEVEL editie opent binnenkort de deuren.

Wil je nog even sparren? Zet jezelf dan op de wachtlijst door het formulier in te vullen, je wordt dan z.s.m. gebeld voor een kennismakingsgesprek.

Wil jij eindbaas worden van je carrière? De baas over je tijd, je resultaten en het allerbelangrijkste: je werkgeluk? Zodat je MORGEN al het gevoel hebt dat je meer impact maakt en bijdraagt aan wat voor jou belangrijk is? Volg THE NEXT LEVEL en zet de volgende stap in je carrière.  Het programma is geschikt voor talentvolle professionals met 5-10 jaar ervaring bij  een corporate of scale up.

Vanwege de vele aanvragen en de kwaliteit die ik wil waarborgen kan ik niet iedereen toelaten in het programma. Daarom vraag ik je om onderstaande vragen te beantwoorden om je coachvraag te formuleren. Zodra je in aanmerking komt ontvang je een link per e-mail om direct in mijn agenda een vrijblijvende kennismaking te plannen en sta je op de wachtlijst.

We gaan dan samen kijken of het programma voor jou geschikt is. Zo niet, dan help ik je altijd verder op weg bijvoorbeeld door je door te verwijzen of tips te geven. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Gebruik onderstaande vragen om je coachvraag te formuleren. Je gegevens en antwoorden zijn veilig bij me.

Lianne

Heb je een andere vraag? Mail dan naar lianne@intothenew.nl

NEXT LEVEL

Laten we beginnen! Wat is je naam?(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 10.

Heb je een andere vraag? Mail dan naar lianne@intothenew.nl

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!