Lianne Bijleveld.

Ik had een prima carrière. Voor de buitenwereld had ik alles goed voor elkaar. Maar als ik ‘s avonds thuiskwam dacht ik vaak: is dit het nou? Zie ik mezelf dit nog 10 jaar doen?

changemanager Heineken

Ik begon bij Heineken in sales en groeide door tot changemanagement adviseur bij Heineken International. Als Heineken ergens ter wereld een verandering wilde doorvoeren (denk aan een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken), adviseerde ik over wat mensen nodig hebben in deze verandertrajecten.

strategie & praktijk

Ik gaf trainingen op het gebied van changemanagement, inclusief communicatie en stakeholdermanagement en ik coachte managers in hun rol als leider in verandering. Mijn business ervaring kwam goed van pas toen ik op het hoofdkantoor werkte: hierdoor kon ik goed de verbinding leggen tussen strategie en praktijk.

In de tussentijd had ik zelf ook elke week wel een nieuw briljant business idee, bijvoorbeeld een koffiemachine voor in de auto of een vegetarische diepvriesmaaltijden bezorgservice. Maar het bleef bij ideeën. Tot ik zelf onderdeel was van een talentenprogramma bij Heineken…

anderen helpen veranderen

De kick-off van dit programma was in in een zaaltje van een hotel ergens op de Veluwe. Tijdens het voorstelrondje keek ik naar de twee trainers die voor de groep stonden. Ik kon gewoon niet geloven dat zij daarvoor betaald werden. BAM. Ik wist het. In vrijheid anderen helpen met veranderen. Dat wilde ik. Zo startte ik INTO THE NEW. De rode draad in mijn werk is het faciliteren van gedragsverandering.

gedragsverandering faciliteren? hoe dan?

Als consultant geef ik advies over verandering bij grote bedrijven. Ik werk ook als facilitator, trainer en coach. Ik ben vaste coach en trainer binnen verschillende traineeships voor young professionals en het is mijn missie om coaching toegankelijker te maken en zo meer mensen de regie te laten nemen over hun (professionele) leven.

Ik werk graag vanuit het buitenland en als ik niet op reis ben fiets ik het liefst over de grachten van Amsterdam. Mijn kernwaarde nummer 1 is vrijheid. Ik heb diverse erkende coachopleidingen afgerond en ik ben verslaafd aan boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En aan uit eten gaan. Met wijn en kaas.

Ik weet als geen ander: zelfinzicht en regie over je (professionele) leven equals geluk en vrijheid!

online academy

Ben jij bereid actie te ondernemen?

Ontdek welke baan nu echt bij je past en neem de regie over je carrière. Bij de INTO THE NEW Academy vind je een online training speciaal ontwikkeld voor jou.

Jij gaat stap voor stap aan de slag aan de slag om van binnen naar buiten te redeneren. Wat dat precies is? Dat leer ik je snel genoeg!

In een beveiligde online omgeving vind je inspirerende video’s, werkboeken, tools en coachopdrachten die je zelfstandig kan doen, waar en wanneer je maar wilt. In je eigen tijd.

Meer weten?

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!