Agency voor persoonlijk leiderschap en transformatie


Een uniek Persoonlijk Leiderschapsprogramma voor talentvolle professionals.  

Nu is het moment
INTO THE NEW Iphone

Wil jij blije en gemotiveerde medewerkers die beter presteren?

Talentvolle medewerkers trek je aan en behoud je als je ze de juiste tools voor persoonlijke ontwikkeling aanreikt. Want medewerkers die zichzelf goed kennen en in control zijn van hun persoonlijke groei, presteren optimaal. 
Het ontwikkelen van talent leidt tot betere bedrijfsresultaten, minder burn-outs, minder verloop en een aantrekkelijke werkomgeving. Blije en gemotiveerde medewerkers die beter presteren.

Weet jij of jouw medewerkers leiden of lijden? Voelen zij zich EINDBAAS van hun eigen leven?

Persoonlijk leiderschap is de skill om jezelf te leiden. De regie te nemen. Dit betekent dat mensen weten wat hun persoonlijke stijl is, wat hun waarden, talenten en valkuilen zijn en dat ze weten waar ze écht hun bed voor uit komen. Deze zelfkennis zetten ze vervolgens in om bewuste keuzes te maken voor richting in hun professionele leven en om succesvol te zijn op de werkvloer.

Naast persoonlijk leiderschap wordt het ontwikkelen van soft skills steeds belangrijker. Door robotisering en automatisering worden steeds meer hard skills (praktische vaardigheden die nodig zijn voor een baan) door systemen overgenomen. Maar het onderscheid tussen mensen en robots zit hem in alles wat niet geautomatiseerd kan worden. Soft skills, sociale en emotionele vaardigheden zoals klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen, samenwerken en aanpassingsvermogen worden de komende jaren steeds belangrijker.

De millennial generatie, ook wel Generatie Y genoemd, maakt vandaag ongeveer één derde van de arbeidsmarkt uit. In 2025 zal dit tweederde zijn.

Over millennials 

E
Vooral voor het werkgeluk van millennials is persoonlijke ontwikkeling essentieel. Deze twintigers en dertigers zijn uit op groei, op een manier die bij hen past. Niet standaard, maar op basis van hun unieke behoefte.
E
Millennials willen uitdaging, impact maken en afwisseling. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk. Hebben ze het gevoel dat ze stil staan? Dan gaan twintigers en dertigers zo weer verder naar een volgende baan.
E
Ook lijkt geen generatie gevoeliger voor een burn-out of bore-out dan deze. Naast dat je hierin als werkgever een verantwoordelijkheid hebt, kost dit ook gewoon geld!
E
Goed samenwerken is voor twintigers en dertigers niet altijd makkelijk. Millennials vinden autoriteit op de werkvloer niet altijd vanzelfsprekend, en werken bijvoorbeeld heel anders dan babyboomers. Frustraties over samenwerken door verschillen in generaties zorgt voor een lagere productiviteit.

Draag ze dan voor voor het unieke en krachtige persoonlijk leiderschaps programma van INTO THE NEW.

In ongeveer 3 maanden helpt dit programma de deelnemers richting te geven en hun volledige potentieel te benutten.

Wat levert het op?

 • Deelnemers vergroten hun zelfinzicht, ontdekken wat hun unieke talenten zijn en hoe deze in te zetten, leren beter met anderen omgaan en kunnen zo hun impact vergroten.
 • Bewustwording van waarden, drijfveren en talenten waardoor professionals beter onderbouwde keuzes kunnen maken.
 • Deelnemers ontwikkelen een visie op hun rol in de organisatie.
 • Professionals die productief en efficiënt werken, niet omdat het moet maar omdat ze hart voor de zaak hebben, en zich verbinden met de purpose van de organisatie.
 • Het optimaal benutten van kwaliteiten en talenten in de werksituatie.
 • Het verbeteren van de samenwerking op de werkvloer.
 • Het boosten van plezier, energie en werkgeluk.
 • Het connecten met gelijkgestemden uit andere organisaties en leren van elkaar.
 • Het ontwikkelen van soft skills / ‘skills of the future’.

Zorg dat je medewerkers zich gewaardeerd en gezien voelen. Dat ga je zien in betere resultaten en minder uitval.

Deze professionals gingen je al voor:

Het persoonlijk leiderschapsprogramma is goed opgebouwd, de stappen die worden doorlopen zetten je aan het denken en zorgen voor bewustwording. Waarna er duidelijke handvatten worden gegeven voor het behalen van jouw doelen.

Daarnaast vond ik de persoonlijke begeleiding, ondanks de grote groep, erg prettig. Ik vond Lianne een prettige coach omdat ze zich moeiteloos lijkt af te stemmen op de verschillende deelnemers. Ze straalt rust uit en weet te motiveren.

Mijn doel was het mogelijk maken van kansen in mijn (werk)leven. Ik ben me door het programma bewust geworden van waar mijn kracht ligt en wat mijn uitdagingen zijn. Dit helpt mij uiteraard in mijn dagelijkse werkzaamheden. En ik heb tijdens deelname aan het programma een nieuwe uitdaging binnen de organisatie gevonden!

Ik kan een dergelijk programma van harte aanbevelen omdat ik van mening ben dat professionals niet alleen door inhoudelijke educatie meer waarde krijgen voor een organisatie. Maar ook door zelfkennis, stakeholder management en het signaleren van kansen voor jezelf en de organisatie waarvoor je werkt.

Maaike Los

Deelnemer persoonijk leiderschapsprogramma

In 2019/2020 heb ik de kans gekregen om deel te nemen aan een persoonlijk leiderschapsprogramma. Mijn doel voor dit programma was om bewuster te worden van mijn eigenschappen en ambities. Ook wilde ik graag leren hoe ik eigenschappen kan inzetten of ontwikkelen om mijn ambities te verwezenlijken.
Wat ik goed vond aan het programma:

 1. De begeleiding. Door te werken op individuele basis en in kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht.
 2. Het vertrouwen. Lianne creëert een omgeving waarin je open en eerlijk kan zijn over je twijfels of angsten.
 3. De balans. Enerzijds zijn er theoretische oefeningen, waarin je een stuk leest of mediteert. Anderzijds zijn er praktische oefeningen, waarbij je sport of een rollenspel doet.

Hoe ik de inzichten uit het programma dagelijks toepas:

 1. Een betere balans tussen werk en privé.
 2. Een duidelijker mid-career doel waar ik stapsgewijs aan werk.
 3. Meer vertrouwen geven betekent meer vertrouwen ontvangen.
Ik zou dit programma aan andere professionals aanbevelen omdat:
Het programma richt zich in mijn ervaring op Millennials bij een corporate. Over het algemeen zien Millenials snel de top van de berg, maar vergeten dat er een lange (en soms moeilijke) weg aan vooraf gaat. Hierdoor kunnen zij ongelukkig worden met zichzelf of in hun baan. Dit programma helpt om inzicht te krijgen in het pad naar de top (wat dat ook voor je is) en welke eigenschappen je daar het beste voor kan inzetten of ontwikkelen. Kortom, het programma helpt perspectief te bieden en daarmee hopelijk ook een basis voor meer geluk.
Olivier Dekker

Deelnemer persoonlijk leiderschapsprogramma

Van Human Doing naar Human being

het programma biedt inzicht in de medewerker als unieke persoon. De professional ontdekt wie hij/zij echt is, wat belangrijk is en waar hij/ zij voor staat. Om vanuit die kracht keuzes te kunnen maken.  Deelnemers leren op hun eigen, authentieke wijze hun persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Over INTO THE NEW

Opzet van het programma.

Blended : 80 % online, 20 % offline

Een blended programma (80 % online, 20 % offline) dat start met een 2-daagse kick-off in een prachtige omgeving in de natuur. Hier starten we met het leren kennen van de community van professionals die samen het 100 daagse avontuur aangaan en worden doelen scherp gesteld en eerste stappen gezet.

100 dagen, 2 uur per week

100 dagen, gemiddelde tijdsbesteding per week: 2 uur Gemiddeld duurt het 66 dagen voordat nieuw gedrag een gewoonte wordt. Omdat niemand gemiddeld is, zeker de deelnemers aan dit programma niet, duurt dit programma 100 dagen.

 

Online leeromgeving

Deelnemers krijgen toegang tot een digitale leeromgeving met verschillende leermodules en masterclasses. Door deze verschillende leervormen zijn deelnemers constant aan het leren, ontdekken, experimenteren, en het toepassen van de skills en kennis uit het programma.

Experienced based learning

Doordat veel kennis digitaal beschikbaar is kunnen deelnemers dit in korte ‘learning bytes’ hun eigen tijd tot zich nemen en vervolgens meteen toepassen in de praktijk: experienced based learning.

Het online programma biedt unieke trainingen, opdrachten en online masterclasses waarmee deelnemers hun ‘skills van de future’ ontwikkelen zoals:

 • creativiteit
 • communicatie en beïnvloeden
 • growth-mindset
 • weerbaarheid/ omgaan met veranderen
 • samenwerken
 • presenteren
 • stakeholdermanagement
 • stress en energiemanagement

Na elke masterclass volgt een oefening en vertaling naar de werkvloer/ praktijk.

 

Daarnaast:        

 • 3 online intervisies om te delen en van elkaar te leren (groep van max. 6)
 • 2 keer een verdiepende 1:1 coachsessie met een persoonlijke coach.
 • Besloten LinkedIn groep om te connecten, leren van elkaar en het delen van successen
 • voortgangs calls met een buddy uit de groep
 • 2 keer een 10 daagse online challenge, met een korte boost/ opdracht per dag.

Voor wie?

Talentvolle professionals die werkzaam zijn bij snelgroeiende start-ups, scale-ups en corporates. Minimaal in hun 2e baan.
Leeftijd 25-40.

Voor een optimale groepsdynamiek en vergelijkbare niveaus/ ontwikkelbehoefte vindt altijd een selectie gesprek plaats met de potentiele deelnemers. Maximaal 2 deelnemers per organisatie om zo de diversiteit en het leren van elkaar te waarborgen.

Investering:

1950 exclusief BTW per persoon. Dit is een pilot prijs welke na de voorjaarseditie 2021 omhoog gaat.

Over INTO THE NEW.

Into the New is een Agency voor persoonlijk leiderschap en transformatie. Het 100 dagen programma is ontwikkeld door Lianne Bijleveld.

Over Lianne:

changemanager Heineken
“ Ik begon bij Heineken in sales en groeide door tot changemanagement adviseur bij Heineken International. Als Heineken ergens ter wereld een verandering wilde doorvoeren (denk aan een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken), adviseerde ik over wat mensen nodig hebben in deze verandertrajecten.

strategie & praktijk
Ik gaf trainingen op het gebied van changemanagement, inclusief communicatie en stakeholdermanagement en ik coachte managers in hun rol als leider in verandering. Mijn business ervaring kwam goed van pas toen ik op het hoofdkantoor werkte: hierdoor kon ik goed de verbinding leggen tussen strategie en praktijk.

In de tussentijd had ik zelf ook elke week wel een nieuw briljant business idee, bijvoorbeeld een koffiemachine voor in de auto of een vegetarische diepvriesmaaltijden bezorgservice. Maar het bleef bij ideeën. Tot ik zelf onderdeel was van een talentenprogramma bij Heineken…

anderen helpen veranderen
De kick-off van dit programma was in in een zaaltje van een hotel ergens op de Veluwe. Tijdens het voorstelrondje keek ik naar de twee trainers die voor de groep stonden. Ik kon gewoon niet geloven dat zij daarvoor betaald werden. BAM. Ik wist het. In vrijheid anderen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Dat wilde ik. Zo startte ik INTO THE NEW.

Inmiddels heb ik als zelfstandig trainer en coach verschillende persoonlijk leiderschaps programma’s ontwikkeld. Voor mij is het pure magie als ik de transformatie bij zo’n groep professionals zie. Talentvolle professionals helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, en ze hierdoor waarde te laten toevoegen aan de organisatie, daar kom ik mijn bed voor uit!

Vanuit deze passie maar vooral vanuit de behoefte die ik zie binnen de organisaties waar ik mee werk (snel groeiende start-ups, scale-ups en corporates) ontwikkelde ik het 100 dagen programma.

Lianne Bijleveld zittend op terras

Ik weet als geen ander: zelfinzicht en regie over je (professionele) leven equals geluk en vrijheid!

Even verder praten?

Dat kan! Plan via onderstaande link een afspraak direct in Lianne’s agenda. Tijdens deze Zoom call beantwoordt Lianne graag al je vragen. Ook kijken jullie samen waar de medewerkers nu staat, wat het doel is en of het 100 dagen programma het antwoord daarop is.

veel gestelde vragen.

Hoeveel medewerkers kan ik aanmelden

Maximaal 2 per organisatie. Er vindt altijd een selectie plaats door Lianne om de deelnemers te matchen op professionele achtergrond, diversiteit, ontwikkelniveau en behoefte

Is het programma ook in het Engels beschikbaar?

Ja, het programma wordt binnenkort ook in het Engels aangeboden. Stuur voor meer info een mail naar lianne@intothene.nl

Hoeveel tijd zijn medewerkers kwijt aan het programma?

Gemiddeld 2 uur per week (los van de tweedaagse start)

 

Hoe meld ik deelnemers aan?

Stuur een mail, dan plannen we een intake. Na de intake zal de factuur worden opgemaakt en deze dient voorafgaand aan het programma te zijn voldaan

Is de prijs in- of exclusief BTW

De genoemde investering is exclusief BTW

Ik heb na het lezen van deze FAQ’s nog steeds een vraag, wat nu?

Stuur gerust een mail naar support@intothenew.nl, we helpen je graag!

Nu is het moment om in jouw medewerkers te investeren!

Nog vragen of medewerker(s) aanmelden?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op

4 + 13 =

Contactgegevens

E-mail: lianne@intothenew.nl
KvK: 69442754