reviews.

K, 27

Lianne refereert steeds naar eerdere gesprekken, zo laat ze zien waar je staat ten opzichte van je doelen, en krijg je een helicopter view. Lianne zet je aan het denken en helpt je de juiste vraag stellen en spreekt soms vanuit haar eigen ervaringen als professional.

Goede ervaringen met online coaching via Skype, deed geen afbreuk aan de inhoud.

Lianne helpt mensen hun doel te bereiken. Daar is niks softs aan.

Karin Bax

Change manager Heineken International

I have worked very closely with Lianne on various global programmes within HEINEKEN International (e.g. the introduction of Global Business Services) on the change management strategy and approach, creating and implementing change management plans and interventions that maximise employee adoption and minimise resistance.

Lianne brings a lot of inspiration, energy and enthusiasm and is particularly keen on the interpersonal side of change management: training & workshop design and delivery, community building, personal and team development & coaching.

She is a strong communicator, empathic and results oriented, able to work with all levels in the organization.

She is a goal-getter challenger, keen to get the best out of herself and the people she works with, including her superiors. Lianne has a positive, can- do attitude and is absolutely great to work with.

F.

Lianne was voor mij een luisterend oor, welke ik in sommige situaties nodig had. Ze helpt me om zaken te relativeren en ook biedt ze ondersteuning bij moeilijke keuzes die ik moet maken.

Ik vond haar onbevooroordeeld en haar empathische vermogen vond ik fijn , ze geeft een gevoel van vertrouwen en dat is niet altijd vanzelfsprekend.

De gesprekken waren informeel maar serieus, met wat humor maar vooral ook warm.

Kevin

Ik volgde coaching bij Lianne als onderdeel van het soft skills programma binnen mijn traineeship. De coaching heeft me veel inzichten gegeven in hoe ik bepaalde werksituaties kan aanpakken. Maar ook op privé vlak heeft dit nut gehad. Door dingen te bespreken uit mijn privé situatie kom je weer bij oplossingen of inzichten waar ik anders misschien niet opgekomen zou zijn.

Lianne heeft echt een hele fijn uitstraling en er was een fijne sfeer tijdens de videogesprekken. Ik voel me erg op m’n gemak om dingen met haar te bespreken en ze kan goed luisteren. Ik vind het fijn dat ze nooit zal oordelen, maar wel zal vragen waarom ik iets denk of waarom ik iets op schrijf. Het voelt alsof ze erg betrokken is bij je (persoonlijke) situatie. En dat maakt het leuk om daarover te praten als er vooruitgangen zijn. Tegelijkertijd komt ze met hele goede punten, waarmee je zelf wat kan doen.

Als coach is Lianne empathisch, ze stelt vooral vragen waardoor ik in mezelf het antwoord kon vinden.

Boudewijn Dekker – 31 jaar

Ik merkte dat ik inhoudelijk niet altijd werd uitgedaagd op mijn werk. Dit was aanleiding om me – voor een keer – op mezelf te focussen: o.a. wat vind ik nou leuk om te doen? Welke kwaliteiten heb ik? Wat zijn aspecten in het werk die ik zou willen bij een (eventueel nieuwe) rol?

Door de gesprekken en opdrachten die ben ik erachter gekomen waarom ik in het verleden bepaalde keuzes heb gemaakt. Ik een veel beter inzicht gekregen in de meest essentiële vragen die je aan jezelf kan stellen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Op die manier ben ik nu in staat om keuzes te maken waar ik 100% achter sta.

Lianne kon snel schakelen, ik doorliep een – naar mijn gevoel – steeds op maat gemaakt programma. Zo hebben we bijvoorbeeld een Insights Discovery test gedaan, omdat we erachter kwamen dat ik communicatief moeite had om met bepaalde collega’s om te gaan. Daarnaast zit er een goede persoonlijke touch in de gesprekken die ik aangenaam vind. Tot slot is Lianne erg attent en weet ze goed waar we het de vorige keer over hebben gehad of wat er is gebeurd tussen het ene gesprek en het andere gesprek.

Lianne is hartelijk, doortastend en zorgt ervoor dat je er zelf achter komt wat het beste voor je is.

Ik ben een stuk zelfbewuster geworden.

Nina, 25

De vragen die gesteld werden en de tips die werden gegeven zorgde ervoor dat ik anders naar dingen ging kijken en er over nadacht. En hierdoor bewuster met bepaalde situaties omging. De coaching ging vaak via face time. Dit vond ik fijn werken het maakte het makkelijker en flexibeler omdat het hierdoor ook tijdens werk kon gebeuren en het is even persoonlijk als dat je elkaar face to face spreekt.

Lianne weet op een niet pushende maar hele fijne manier vragen te stellen waardoor je gaat nadenken over dingen maar ook vanaf een ander perspectief zonder dat je het gevoel hebt dat je in die richting geduwd wordt. Ook is Lianne is professioneel maar weet ze het ook luchtig te houden dit is voor mij zeer belangrijk. Het voelde alsof ik met een bekend iemand aan het praten was een vertrouwde omgeving.

Ik beveel Lianne aan als coach omdat ze je op een hele fijne manier tips meegeeft waarop je eigenlijk zelf komt (met een beetje sturing). En dit gebeurt in een hele fijne en veilige omgeving.

Het ging vaak over het begrijpen van mijn eigen invloed op een specifieke situatie.

Iris, 25

Doel van coaching binnen mijn traineeship: jezelf nog beter te ontwikkelen/leren kennen. Ik wilde wel eens de spiegel voorgehouden krijgen. Die spiegel is zeker voorgehouden!

Het ging vaak over mijn eigen invloed op een specifieke situatie begrijpen of hoe ik daar juist mee om zou moeten gaan. Daarnaast wist ze op een hele relaxte manier de vinger op de zere plek te leggen en daar vervolgens soms ook goed advies voor te geven vanuit haar eigen ervaringen. Kritisch en met humor.

Lianne is een krachtig mens, luisterend oor, warm persoon en zeker niet bang om haar mening te geven. Ik heb mezelf echt beter leren kennen door haar coaching!

Ik vond normaal bellen en dan tegelijkertijd een rondje lopen buiten als coachingsvorm erg fijn.

Dominique, 37

Heineken

Doel van coaching: toekomstperspectief en werk wat bij mij past helder krijgen. De coaching van Lianne heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn waarden en talenten en die te koppelen aan een (toekomstige) baan die bij mij past. Het was heel fijn dat ik mijzelf kon zijn en zo echt op ontdekkingsreis ging.

Lianne neemt je mee op deze ontdekkingsreis door goed te luisteren en dit om te zetten naar het stellen van de juiste vragen op dat moment. Visualisatie en het daadwerkelijk uitschrijven en fysiek aan de slag gaan met deze waarden werkte het beste.

Lianne kan heel goed luisteren, stelt de juiste vragen, straalt rust uit, en creert een omgeving waar je je prettig voelt. Lianne weet waar ze het over heeft. Ze heeft de benodigde kennis en kunde en voelt mensen goed aan. Lianne is een fijne en prettige coach!

Ik had het meeste aan de voorbeelden en technieken die Lianne steeds voor handen had.

L, 33

Mijn coachdoel was verbeteren van onderhandelingsskills en kernachtiger verwoorden. Voor het verbeteren van mijn onderhandelingsskills hebben we eerst onderzocht waar ik moeite mee had. Lianne heeft mij geholpen de situatie in het juiste perspectief te zien en het te relativeren en vervolgens heb ik een strategie bepaald met een goede uitkomst!

Bij het kernachtig formuleren heb ik eerst gewerkt aan bewustwording en toen stappen gezet. Lianne luistert goed, de gesprekken zijn relaxed en verlopen vloeiend waardoor ik tot actie kwam. Deze natuurlijke manier van gespreksvoeren was effectief en vond ik erg prettig.

Lianne weet op een niet pushende manier vragen te stellen waardoor je gaat nadenken vanuit een ander perspectief.

Matthias, 31

YACHT

In iedere sessie hebben we een struikelblok weten te identificeren. Doorgaans ging het dan over het overkomen van remmingen die gevoed werden door onzekerheid.

Ik had het meeste aan de voorbeelden en technieken die Lianne steeds voor handen had. Ze legt de zaken goed uit. Gedreven, onderzoekend en oprecht bekommerd. Lianne is the real deal. Authentieke gesprekken en eerlijk advies, vrijblijvend en zonder oordelen. Ben je ook op zoek naar die illustere stip op de horizon? Laat Lianne dan je gids zijn.

Online coaching: de eerste keer is even wennen. Na afloop van het laatste gesprek had ik niet het gevoel dat de ene manier van coaching beter was dan de andere. Met Lianne is het minstens even fijn via Skype te praten.

online academy

Ben jij bereid actie te ondernemen?

Ontdek welke baan nu echt bij je past en neem de regie over je carriere. Bij de into the new academy vind je een online training speciaal ontwikkeld voor jou.

Jij gaat stap voor stap aan de slag aan de slag om van binnen naar buiten te redeneren. Wat dat precies is? Dat leer ik je snel genoeg!

In een beveiligde online omgeving vind je inspirerende video’s, werkboeken, tools en coachopdrachten die je zelfstandig kan doen, waar en wanneer je maar wilt. In je eigen tijd.

keep me posted.

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!