Leid jij of lijd jij? Ben jij EINDBAAS van je eigen leven? Persoonlijk Leiderschap is de skill om jezelf te leiden. Dit betekent dat je weet wat jouw persoonlijke stijl is, wat je waarden, talenten en valkuilen zijn en dat je weet waar je nou écht je bed voor uit komt. Deze zelfkennis zet je vervolgens in om bewuste keuzes te maken voor richting in je leven, zowel zakelijk als privé. Regie dus.

100% jezelf zijn

Via mijn coaching- en leiderschapsprogramma’s help ik mensen 100 % zichzelf te zijn. En vanuit daar stappen te zetten.

Persoonlijk leiderschap

Over persoonlijk leiderschap gesproken: hoe is het vandaag met je?

We zitten namelijk nog steeds in een pandemie. Dit kan best verwarrend, vermoeiend en eenzaam zijn. Er is veel waar je geen controle over hebt. En je maakt je waarschijnlijk af en toe best zorgen. Misschien over je gezondheid, die van je dierbaren of de toekomst. Er is waarschijnlijk veel waarover je je zorgen maakt, waar je geen controle over hebt.

Cirkel van invloed

Vandaag een challenge om je te focussen op waar je WEL invloed op hebt. Dit gebaseerd op de Circle of Influence – uit het boek ‘The 7 Habits of Highly Effective People’ van Steven Covey.

Proactieve mensen richten hun inspanningen op hun cirkel van invloed.. Ze werken aan de dingen waar ze iets aan kunnen doen. Reactieve mensen richten hun inspanningen op de cirkel van betrokkenheid- dingen waar ze weinig of geen controle over hebben: zoals de Covid 19-crisis in het algemeen of het weer.

De uitdaging

  1. Schrijf alles op waar je je op dit moment zorgen over maakt. Alles is ok, begin gewoon met schrijven.
  2. Bekijk onderstaande video

 

  1. Kijk nu naar je lijst en kijk: wat zijn de dingen die zich in de cirkel van invloed bevinden? Dingen waar je echt iets aan kunt doen?
  2. Kies één ding uit jouw cirkel van invloed en onderneem daar actie op, begin vandaag of plan het in je agenda!

Zet de eerste stap

Het is mijn missie als persoonlijk leiderschapscoach om zoveel mogelijk mensen wakker te maken. In beweging te krijgen, richting doelen en dromen. Dus wat is het waar jij over twijfelt? Dat je weg houdt van je droom? Want wat zou je doen, als je wist dat je niet kon falen? Als je wist dat het hoe dan ook zou lukken en dat je omgeving je niet zou veroordelen maar zou aanmoedigen, wat zou je doen?

Zet vandaag de eerste stap, plan een gratis 1:1 sessie met mij. Dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen.

 

Ontvang
INTO THE NEWS
rechtstreeks in je mailbox

Boordevol inspiratie, tips en tricks over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Dank je wel, je bent succesvol aangemeld!